Bild & formAtt teckna, mÄla och skulptera Àr frÀmst ett fritidsintresse hos mig. Jag började med att teckna grafit- och kolportrÀtt som 13-Äring och gick sedan estetiska programmet med bildinriktning pÄ gymnasiet. Annars har jag ingen utbildning inom bildskapande, utan har lÀrt mig genom att granska andras arbeten och prova mig fram.

Jag Àr som starkast pÄ hyperrealism, nÄgot som lÀmpar sig vÀl för exempelvis portrÀttmÄleri och annat detaljerat avbildande. Teknikerna jag anvÀnder mig av Àr dock vÀldigt tidskrÀvande. Ett detaljerat A4-portrÀtt kan ta 15 timmar att göra, dÀrför Àr skapandet framför allt en hobby som jag utövar i mÄn av tid. Nedan kan du dock se nÄgra exempel pÄ bilder och skulpturer jag gjort. Bilderna Àr skyddade av upphovsrÀtten och fÄr inte kopieras eller anvÀndas utan tillstÄnd.

_____________________________________________________________PortrÀtt (grafit och kol) av mitt eget skolfoto frÄn första klass.PortrÀtt (tusch) av god vÀn.Skulptur gjord av halvplastlera. Bilder frÄn arbetet med skulpturen finns att se pÄ min offentliga Facebooksida. Du behöver inte sjÀlv ha Facebook för att se dem.OljemÄlning.Tuschteckning.Teckning (blÀck, akvarell och blyerts).SjÀlvportrÀtt (blyerts och fÀrgpennor).